The Euro Fan Café Talk Show

2013-05-14 (tisdag)

Schlagerpinglan: I går hade jag planer på att besöka Moriska Paviljongen för att lyssna på The Euro Fan Café Talk Show, där någon artist från Eurovision Song Contest 2013 skulle bli intervjuad. Vilken artist som skulle sitta på scenen och prata hade jag ingen aning om förrän jag väl var där och att påstå att jag blev glatt överraskad av att se att det var Rumäniens Cezar som dök upp är en enorm underdrift! 😀

Jag har inte hittat något video-klipp av just denna pratshow men vill ni se ungefär hur det såg ut så finns exempel när Elitsa & Stoyan (Bulgarien) och Natália Kelly (Österrike) besökte The Euro Fan Café tidigare.

Jag behöver knappast påpeka att tiden flög och jag verkligen uppskattade denna trevliga stund som var både intressant och underhållande. När intervjun/samtalet var slut så fick jag en skiva som Cezar även signerade, se foton nedan, och sedan kunde jag nöjt bocka av ännu en rolig upplevelse här i Malmö. 😀

Nu håller jag bara tummarna för att jag kommer att känna mig lika nöjd efter att resultatet av den andra semifinalen presenterats. (Jag har nämligen Rumäniens “It´s my life” som en av mina personliga favoriter i år, om nu någon missat detta.) 😀

 

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “The Euro Fan Café Talk Show”

  1. André

    Kul att du fick se någon som du tycker om så mycket och dessutom fick autograf! Hoppas du har det jättekul där nere! 🙂

  2. Schlagerpinglan

    @André, Ja, det var lite mer tur än vad jag trodde var möjligt. Av 39 möjliga artister så blev det just den jag hoppades på. 😀 Och ja, här är väldigt trevligt, se fram emot att se repet i Malmö Arena nu i eftermiddag. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se