Schlagerpinglan: I går gjorde artisterna från the Big Five-länderna ett framträdande i Eurovision VillageGustav Adolfs torg där alla, förutom Storbritanniens Bonnie Tyler, körde vars två låtar. Här nedan ser ni länkar till klipp därifrån av esckaz.com samt lite bilder som jag själv lyckades ta där jag stod, ganska långt fram, i vad som visade sig vara en rejäl samling människor. Se instagram-foto från escmalmo för ett litet hum om vilket intresse dessa artister skapade.

Länkar till klipp från the Big Fives Eurovision Village-framträdande:
Spanien: Contigo Hasta El Final“, ESDM extralåt
Frankrike: L’Enfer Et Moi“, Amandine Bourgeois extralåt
Tyskland: Glorious“, Cascada Evacuate The Dancefloor
Storbritannien: Believe In Me“, Bonnie Tyler
Italien: L’Essenziale“, Marco Mengoni Put The Light On

  

 

Schlagerpinglan: Precis som Vitryssland så förstår teamet bakom Tyskland vikten av PR och det delades ut både vimplar och knappar med Cascada-tryck. En trevlig gest, som dock inte var nödvändig på mig då jag redan ser Tysklands bidrag som det bästa Big Five har att erbjuda i år. 🙂

Hur som helst så var det riktigt skojigt att ha fått se även dessa bidrag live, vilket innebär att jag efter repet i eftermiddag kommer att ha sett 38 av de 39 Eurovision-bidragen framförda på plats. Det enda jag inte kommer att ha sett live är, komiskt nog, Sveriges bidrag. Jag klagar dock inte utan är mycket nöjd med allt jag fått se så här långt. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Se The Big Five uppträda i Eurovision Village”

  1. Micke

    Till alla olyckskorpar som menar på att Bonnie Tyler inte kan sjunga längre: “släng er i väggen eller något annat hårt” 🙂 Har just kollat in henne här och även live på andra ställen. Visst hon har tappat en del men hon sjunger fortfarande skiten av de flesta deltagarna i år och för er som inte förstår det så är hela grejen med henne just hennes hesa röst. Det finns så många hesa människor som försöker sjunga och det låter för jävligt och sen finns det Bonnie och några till som inte bara låter hesa utan gör något av det.

    Go get them Bonnie 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se