Ännu fler artister är klara för Stockholm Pride 2013 (30:e juli – 3:e augusti), se nedan. Hela listan med klara artister och länkar till deras Eurovision- eller Melodifestivalslåtar hittar ni här.

En del av artisterna som uppträder på Stockholm Pride 2013:
Helena Paparizou (Grekland)
ESC 2001: 3:e plats med “I Would Die For You” (med Antique)
ESC 2005: 1:a plats med”My Number One

Zlata Ognevich (Ukraina)
ESC 2013: 3:e plats med “Gravity

Getter Jaani (Estland)
ESC 2011: 24:e plats med “Rockefeller Street

Felicia Olsson (Sverige)
Melodifestivalen 2013: “Make Me No 1

Martin Rolinski (Sverige)
Melodifestivalen 2005: ”Gone” (med BWO)
Melodifestivalen 2006: ”Temple of Love” (med BWO)
Melodifestivalen 2008: ”Lay Your Love On Me” (med BWO)
Melodifestivalen 2009: ”You’re Not Alone” (med BWO)
Melodifestivalen 2013: “In and out of love

Eddie Razaz (Sverige)
Melodifestivalen 2013: “Alibi
(Källor: stockholmpride.org och wikipedia)

Schlagerpinglan: Först Valentina Monetta & Ryan Dolan och nu Martin Rolinski & Zlata Ognevich… ibland önskar jag att jag bor närmare Stockholm… men det brukar gå över ganska fort. 😉

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Fler artister klara för Stockholm Pride 2013”

 1. Micke

  Schlagerpinglan: Jag inser alltmer vilket bra val jag gjorde när jag hoppade av MF i år. För mig råder det tyvärr inte minsta tvivel om att barnen har tagit över eller vad säger Anton “you got me begging begging, you got me begging begging Ewald, Robin “because of you ou ou ou ou ou, because of you ou ou ou ou ou” Stjernberg eller inte minst vår kära blöjman Sean banan.

  Jag har ju hört finallåtarna i efterhand och blev ju helt chockad när jag fick höra Ulriks låt. En av årets absolut bästa i hela ESC. Men inte vann den inte. Nu lade du ut en annan låt här som jag aldrig hört vad jag minns. Låten gick inte ens till final. Den var väl för mogen och för lite av barnens stuk kan jag tro. Felicia Olssons låt var en positiv bekantskap. I ESC hade den säkert varit konkurrenskraftig men i MF är den alldeles för lugn och för lite robotdans för att ha en allvarlig chans.

  Ursäkta om jag låter gnällig. Jag tycker jag oftast är positiv i det jag skriver men när det gäller den självdöende tävlingen MF är det omöjligt att sprida något positivt.

  Men tack för att du lade ut Felicias låt. Nu vet jag att det åtminstone fanns tre bra låtar bland de 32. Ulriks var och är en kanon och Felicias och Yohios har bra klass 🙂

  Att lugna låtar är chanslösa ser man ju också på Rolinskis låtar. Där finns en som jag tyckte riktigt bra om men det var en lugn låt och är väl den som gått sämst av dem. Gissa vilken 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Med tanke på att du verkar så förtjust i Ulriks U2-arena-låt så är det inte bara du som är tacksam över att du hoppade över MF 2013. 😉 För att uttrycka det lindrigt: jag tyckte att låten var lite smått småsövande och föredrog Yohios bidrag. 😀

  Vad gäller Rolinski så har jag tyckt om alla hans (BWO:s) låtar och önskat att alla fått högre placeringar än vad de fått. Jag föredrar egentligen låtar med snabbare takt, men favoriten här är likväl “Gone”. En riktig godbit som fortfarande slår an de rätta strängarna. 🙂

 3. Micke

  Alltid roligt om jag kan glädja dig Schlagerpinglan. Därför har jag bestämt mig för att hoppa av MF även 2014 🙂 Jag har dock svårt att tro att vi kommer att ställa upp i ESC 2014 med en mer barnslig låt än vi gjorde you ou ou ou ou ou ou ou 2013 🙂 Nja det är klart om Sean banan får en ytterligare twist på sina blöjor så kanske även det kan lyckas även om det verkar omöjligt 🙂

  Problemet för mig med Rolinski har alltid varit att han haft med sig en viss Bard. Man kan lugnt säga att den mannen inte är min grej. Rolinski själv däremot tycker jag absolut har något även om min favvis är “Your´re not alone” även om den som de andra är väldigt lik andra låtar. Vad gäller “Gone” så fattas bara Barry Manilow på scen 🙂

  Yepp Ulriks låt är en pärla vad gäller ESC för mig men jag gillar ju U2 och Coldplay så det är väl kanske inte så konstigt.

  Mardrömsduett i MF måste vara A.B och C.H. Mer säger jag inte 🙂

 4. Schlagerpinglan

  @Micke, Skulle du ändra dig så är du välkommen med dina åsikter i ämnet här. Som du märkte så fanns det i år en del guldkorn, även för en sådan skeptiker som dig. 😉

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se