ESC2015 Schlagerpinglan: Direkt efter att Österrike vunnit årets tävling så började de att dela med sig lite av sina planer för Eurovision Song Contest 2015. Sedan tidigare vet vi att de preliminära datumen är satta till den 12:e, 14:e och 16:e maj 2015, medan de inledande repetitionerna startar redan den 4:e maj.

Var den 60:e Eurovision-upplagan kommer att hållas har ännu ej beslutats. Från början var det tal om antingen Wien eller Salzburg men även Graz, Innsbruck, Linz m.fl. finns med i värdstadsspekulationerna. Huruvida de lever upp till alla krav vad gäller arenor, boende, transporter m.m. är dock en annan fråga. Inom två månader lär det definitiva beslutet ha tagits och fram tills dess är allt endast spekulationer… även om det mesta (i alla fall de själva) talar för att det trots allt blir Wien. 🙂

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Eurovision 2015: Preliminära datum och spekulationer”

  1. Micke

    Please låt det bli Salzburg för då blir det nära mig och då kan jag verkligen fungera som en snubbe som levererar lite info inifrån 🙂

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, Då håller jag tummarna för Salzburg då. 😀 Själv har jag dessvärre inga större förhoppningar om att befinna mig vid någon av städerna i maj nästa år. Men man ska aldrig säga aldrig, ibland händer ju oväntade saker och de måste ju inte alltid vara negativa. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se