Nederländerna Redan på torsdag i nästa vecka kommer det tredje bidraget till Eurovision Song Contest 2015 att presenteras då Nederländernas internvalda låt planeras att spelas upp i radioshowen “De Gouden Uren“.

Presentationen, som även innehåller ett samtal med den internvalda sångerskan Trijntje Oosterhuis, kan följas via songfestival.nl från klockan 09:00 CET den 11:e december.

Dagen efter, den 12:e december, kommer Trijntje att framföra sitt tävlingsbidrag live för första gången, i TV-showen “The Voice Of Holland“. Som det tidigare meddelats så är låten skriven av landets ESC-2013-representant Anouk. (Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Schlagerpinglan: Efter MakedoniensEsenski Lisja” med Daniel Kajmakoski och MaltasWarrior” med Amber så ska det bli intressant att se vad Nederländerna beslutat sig för att ställa upp med i ESC 2015.

Jag vill inte påstå att bidragen så här långt är en besvikelse… men det känns som att det behövs något speciellt nu och det borde ju Nederländerna, med sin nya ESC-stil, kunna erbjuda. 😀

Mer om Nederländernas förberedelser inför Eurovision Song Contest 2015 hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se