Norge För en tid sedan avslöjade TV-bolaget NRK att det blir Silya och Kåre Magnus Bergh som kommer att få agera programledare när “Melodi Grand Prix 2015“, Norges nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015, kommer att avgöras den 14:e mars.

Snart, d.v.s. den 21:a januari är de även redo att presentera de tio artister som kommer att tävla i MGP 2015, som i år koncentrerats till en ensam final med levande orkester.
(Källor: nrk.no och Melodi Grand Prix-Twitter)

Schlagerpinglan: Tillsammans med Sverige så blir Norge ett av de sista länderna som väljer ut sina bidrag till Eurovision Song Contest 2015. Lite synd är det allt att finalerna är planerade till samma dag… men hellre två samma dag än inga alls. 😀

Mer om Norges förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Norge i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se