Armenien I dag avslöjade TV-bolaget ARMTV namnet på den första av de sex artister som ingår i Genealogy, gruppen som kommer att representera Armenien i Eurovision Song Contest 2015 med låten “Don’t deny“, se nedan. Nästa artist-avslöjande kommer den 20:e februari.

Artister som ingår i Genealogy
Artist Representerar Smakprov på låtar av/med artisterna
Essaï Altounian Europa Je n’oublie pas- Chem morana
? Australien
? Amerika
? Asien
? Afrika
? Armenien
(Källor: eurovision.tv och escwebs.net)

Schlagerpinglan: Är ni intresserade av att veta mer om Essaï Altounian (som enligt wikipedia.org är en 34-årig fransk-armenisk sångare, låtskrivare, keyboardist, musikproducent och skådespelare) så rekommenderar jag ett besök hos eurovision.tv.

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Armenien i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se