Grekland Som det tidigare meddelats så kommer TV-bolaget NERIT att utse Greklands bidrag i Eurovision Song Contest 2015 genom en nationell uttagning. Nu har de avslöjat vilka fem artister som fått klartecken för deltagande i “Eurosong 2015 – A MAD Show“, som NERIT håller i tillsammans med MAD TV och där fem skivbolag fått ställa upp med vars en artist, se listan nedan.

Finalisterna vid Greklands nationella ESC-uttagning “Eurosong 2015”
Barrice (Spicy Music)
C:Real (Feelgood)
Maria Elena Kyriakou (Minos EMI- Universal)
Shaya (Planetworks)
Thomai Apergi & Legend (Panik records)
(Källor: esctoday.com och escxtra.com)

Schlagerpinglan: Thomai Apergi deltog i Greklands ESC-uttagning 2013 då hon kom trea med låten “One Last Kiss“, det är ungefär allt jag vet om de fem artisterna på förhand. Ytterligare lite mer info kan ni hitta via länkarna ovan till wikipedia men det mest intressanta av allt, d.v.s. vilka bidrag de kommer att tävla med, lär vi få vänta ett tag till på. 🙂

Mer om Greklands förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Grekland i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se