Polens Eurovision-bidrag 2015

2015-03-09 (måndag)
Polen Precis som utlovat så presenterade TV-bolaget TVP i dag inte bara sitt internval inför Eurovision Song Contest 2015 utan även den officiella videon till det polska tävlingsbidraget.

Monika Kuszyńska heter sångerskan som får representera Polen och låten, “In The Name Of Love” (eller “Obudź Się I Żyj” på polska), har hon skrivit tillsammans med sin man Kuba Raczyński. (Källa: eurovision.tv)

Lyssna på Polens bidrag till Eurovision Song Contest 2015 här:

“In The Name Of Love“, Monika Kuszyńska officiell videotext
(text & musik: Monika Kuszyńska, Kuba Raczyński)

Schlagerpinglan: Mitt absolut första intryck av “In The Name Of Love” var kanske inte helt positivt men efter att refrängen spelats ett par gånger så märkte jag att den blev allt bättre och bättre. Jag har därför en förhoppning om att denna låt kommer att hinna växa till sig en del innan det är dags för den andra ESC-semifinalen den 21:a maj.

Den vackra texten i kombination med Monikas livsöde (sångerska som blev delvis förlamad efter en bilolycka 2006, se eurovision.tv) gör att bidraget känns som något speciellt och som jag kan ta till mig, trots att jag kanske innerst inne hoppats på något helt annat. Vi får, som sagt, se vad som händer.

Mer om Polens förberedelser inför ESC 2015 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Polen i ESC 2015“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Polens Eurovision-bidrag 2015”

  1. Hannes

    Folk klagar på att det är en till ballad, men jag gillar den förvånads värt väldigt mycket 😮 En av Polens bättre bidrag

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se