Nederländerna TV-bolaget AvroTros avslöjade redan i november förra året att Trijntje Oosterhuis var deras internval inför Eurovision Song Contest 2015. Månaden därefter fick allmänheten höra tävlingsbidraget “Walk Along” för första gången och i går presenterades den tillhörande officiella videon, se länk nedan.

Lyssna på Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag: “Walk Along”
Artist: Trijntje Oosterhuis
Olika versioner: officiell videostudioversionlive-framträdande
Låtskrivare: Anouk Teeuwe, Tobias Karlsson

Schlagerpinglan: När jag först hörde “Walk Along” så hade inte så många andra ESC-bidrag presenterats utan då trodde jag att Trijntje Oosterhuis eventuellt kunde vara den nästa ESC-vinnaren. Tiden gick, fler och även bättre bidrag presenterades, men fortfarande så tycker jag att Nederländernas bidrag tillhör de allra främsta. Videon är kanske inget spektakulärt men den sänker knappast låten, som jag kanske inte längre ser som någon vinnare men dock en given finalist. 😀

Mer om Nederländernas förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Nederländernas “Walk Along” (Trijntje Oosterhuis)”

 1. Johan

  Kul att Nederländerna kommit in i gunget och återigen levererar en respektabel låt till tävlingen! 😀

  Håller den samma mått som de två senaste bidragen då? Nja, den här blekare i jämförelse och kanske lite daterad? Har växlat mellan att tycka att refrängen är medryckande och att den är tjatig, och det är nog lika till att singla slant inför själva tävlingen om vad min uppfattning då kommer vara. Återstår att se.

  Men seriöst, med tanke på vad Holland skrapat ihop innan de skickade Anouk är ju detta en drömsaga! Jag hoppas på holländsk framgång även i år så de fortsätter skicka kvalitet de kommande åren 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Johan, Även för mig växlar låten mellan att vara medryckande och tjatig. Hoppas att den visar sig från sin bästa sida i semifinalen för som ESC-bidrag så är det ett riktigt bra exemplar, i alla fall om man jämför det med vad Nederländerna skickat innan 2013. Uppryckningen landet gjorde då och fortfarande håller fast vid är imponerande. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se