Ungern Genom den nationella uttagningen “A Dal 2015” valde Ungern ut låten “Wars For Nothing” med Boggie att representera landet i Eurovision Song Contest 2015 och nu har en video dykt upp på den officiella Eurovision-sidan, vilket kan indikera att det är den officiella videon, men skulle lika gärna kunna vara en PR-video. I vilket fall som helst, länken ser ni här nedan.

Lyssna på Ungerns bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Wars For Nothing”, Csemer Boglárka (Boggie)
Länkar: videofinal-framträdandestudioversionakustisk versiontext
Låtskrivare: Boglárka Csemer, Sára Hélène Bori

Schlagerpinglan: När det gäller Ungerns bidrag så är jag väldigt kluven. Ibland gillar jag låten och ibland så tycker jag att den är “för mycket”. När det gäller ovanstående video så hoppas jag att det bara är någon form av dokumentation av ett PR-jippo, för som video fungerar den inte alls för mig.

Att se mängder av människor samlas och bli en enhet är mäktigt, men att se några människor stå i mitten och resten hålla sig på säkert avstånd och betrakta allt som åskådare samtidigt som de dokumenterar allt med sina mobiler / videokameror ger inte samma känsla. Nej, denna video gjorde inget för att stärka bidragets aktier hos mig.

Mer om Ungerns förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Ungern i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se