Schweiz Efter ett flertal fristående uttagningar, en juryspelning samt finalen av “Die Grosse Entscheidungsshow 2015″ stod det klart att det blir Mélanie René som får representera Schweiz i Eurovision Song Contest 2015.

Vinnarbidraget “Time To Shine“, som hon för övrigt skrivit själv, hade redan en tillhörande video men har nu fått en ny officiell video, se länkar nedan.

Lyssna på Schweiz bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Time To Shine”, Mélanie René
Länkar (ESC-version): officiell videoframträdandetext
Länkar (original-version): final-framträdandeExpertencheck-framträdandeoriginal-video
Låtskrivare: Mélanie René

Schlagerpinglan: Personligen så hade jag gärna sett att de behöll original-videon till “Time To Shine” då den väldigt bra förstärkte känslan för hur jag uppfattar låten.

Till en början var jag som ett stort frågetecken inför den nya videon men efter att ha läst på eurovision.tv att Mélanie Renés tydligen hade en indian-prinsessa långt bak i släktledet så tror jag att jag förstår jag lite mer.

Hur som helst så hoppas jag att hon hade en rolig video-inspelning med allt vad det innebar men att hon beslutar sig för att hålla igen på indian-spåret (om det nu är det hon är inne på) i Wien. Det hjälpte inte Joan Franka 2012 och jag tror inte att det kommer att hjälpa Mélanie 2015.

Mer om Schweiz förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Schweiz i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Schweiz “Time To Shine” (Mélanie René)”

  1. Micke

    Jag har inga problem med indian-spåret eller liknande. Mitt problem är snarare att de ändrat lite i låten på ett sätt som inte riktigt stämmer med anledningen till varför jag hela tiden tyckt om låten. Som jag sagt så har jag sju favvisar som ligger före övriga. Det bidrag som ligger närmst dessa sju är just Schweiz. Tyvärr har Schweiz fått oförtjänt kritik på grund av något jag tycker inte ens stämmer. Många tycks tycka illa om de två warriorlåtarna och på något märkligt sätt har Schweiz bidrag fogats in i detta och fått ta smällen från dessa bidrag. För mig obegripligt då de inte alls är samma typ av låt. Lugn vers och lite trycka i refrängen är det enda gemensamma.

    Oavsett vilket hoppas jag att det går bra Mélanie och att hon håller sig till den gamla versionen. HEJA SCHWEIZ! 🙂

  2. davve

    Ännu ett menlöst allmänt bidrag från schweiz… varken bra eller dåligt. som alltid från detta land. kommer kanske till final. där kommer den på plats 20-27.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se