Cypern I sin comeback i tävlingen valde det cypriotiska TV-bolaget CyBC att utse Cyperns bidrag i Eurovision Song Contest 2015 genom den nationella uttagningen “Eurovision Song Project“.

Efter sex auditionsprogram, två Eurochallenge-shower och en final så stod det klart att Giannis Karagiannis får representera den lilla ön med balladen “One thing I should have done”. Nu finns låten även i en lite mer tempofylld danceremix, se länkar nedan.
(Källa: eurovision.tv)

Lyssna på Cyperns bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “One Thing I Should Have Done”, John Karayiannis
Länkar: OTISHD Euroclub Mixofficiell videofinal-framträdandetext
Låtskrivare: Mike Connaris

Schlagerpinglan: Så där ja, här har vi en version som verkligen kan kallas en helt ny tolkning av samma låt. De som inte gillar originalet kan kanske få upp ögonen för låten i och med att den blir lite mer dansvänlig. Själv tycker jag däremot att låtens styrka ligger i dess lugn och lite sorgsna text och därför fungerar den inte som en glad partylåt för mig, men alla sätt som ökar intresset för låten är väl bra. 🙂

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Cypern i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt startordningarna i semifinalerna hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se