Belgien I november förra året avslöjade TV-bolaget RTBF att Loïc Nottet, tvåan från tredje säsongen av “The Voice Belgique“, internt valts ut att få representera Belgien i Eurovision Song Contest 2015.

Tävlingsbidraget “Rhythm Inside” presenterades i form av en officiell video men det var inte förrän i slutet av mars man kunde höra Loïc framföra bidraget live, då i en radioshow. Nu kan vi även se ett exempel på hur det kan se ut när han framför det live på scen då ni hittar en länk till hans gästspel i “The Voice Belgique” här nedan.

Lyssna på Belgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Rhythm Inside”, Loïc Nottet
Länkar: live i “The Voice”live i radio-showofficiell videotext
Låtskrivare: Loïc Nottet, Beverly Jo Scott

Schlagerpinglan: Vare sig detta framträdande ger en hint om hur det kommer att se ut i Wien när det är dags för den första semifinalen eller inte så fick det mig att bli extra hoppfull. “Rhythm Inside” finns för närvarande på den nedre delen av min topp-tio-lista men något säger mig att den mycket väl kan komma att klättra när vi sett alla låtarna framföras i sitt slutliga skick. 😀

Mer om Belgiens förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Belgien i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Belgien 2015: Se Loïc Nottet framföra “Rhythm Inside” live”

  1. Kerstin

    Tack Schlagerpinglan för att du la ut detta live framträdandet med min favorit som du självklart vet vid det här laget. Kan inte säga att jag blev mindre övertygad om vem jag hoppas på ska vinna årets ESC. Vinst eller inte så hoppas jag på en bra placering då jag tycker både artist och låt förtjänar det.

  2. Josef

    Riktigt bra! 🙂 Kan han bara hålla igen en aning i de högre partierna är det i mitt tycke just nu solklart topp 3,helt klart!

  3. Schlagerpinglan

    @Kerstin, Jag misstänkte att det skulle uppskattas. 🙂 Som sagt, en speciell låt som jag hoppas får ett speciellt framträdande – och efter att ha sett detta så tror jag att det blir någt alldeles extra. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se