Lettland Efter att Aminata vann den omgjorda nationella uttagningen i Lettland, “Supernova 2015“, har tävlingsbidraget “Love Injected” presenterats i olika remixer och nu har även den tillhörande officiella videon presenterats, se länkar nedan.

Lyssna på Lettlands bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Love Injected”, Aminata
Länkar: final-framträdandeofficiell videostudioversionvideotext
live i Rigalive i Amsterdamlive i London
Länkar (remixer): Officiell text-video (Tommy U & Tob Luii remix)Makree remix
[Ex] da Bass Radio Mix[Ex] da Bass Club Mix
Låtskrivare: Aminata Savadogo

Schlagerpinglan: Jag vet att det bland läsarna här på bloggen finns de som är förtjusta i Lettlands bidrag och det gör att jag fortfarande är väldigt nyfiken på låten. Själv har jag aldrig riktigt förstått hur låten kunde vinna och än mindre tro att någon utanför Lettland kunde uppskatta den, men tydligen finns det en guldkant här som jag ännu inte hittat. Videon gav i alla fall inte mig någon aha-upplevelse utan jag får nog vänta och se om semifinal-framträdandet kanske kan omvända mig. 😀

Mer om Lettlands förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Lettland i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Den officiella videon till Lettlands “Love Injected””

  1. Hannes

    Vilken ENORM överraskning att jag själv ÄLSKAR musik videon 😀 Allting med låten är så modern på något sätt och mystiskt, och bassen ger den ett extra + från mig, det är ingen låt för alla, jag vet, men den påminer mig och Albanien 2012 och Norge 2013. :3

  2. Isabell

    Hm…gillar inte tecno-stuket på låten, men hon har en fantastisk röst! Trots hennes kompetenta stämma, så är låten i sig inget att ha, enligt mig! Verkligen udda bidrag! Blir intressant att se hur övriga Europa mottager denna låt.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se