Bosnien och HercegovinaTV-bolaget BHRT har meddelat att de vid en speciell ceremoni i Sarajevo den 19:e februari klockan 21:10 CET kommer att presentera det bidrag som ska representera Bosnien och Hercegovina i Eurovision Song Contest 2016.

Sedan tidigare är det känt att Dalal & Deen feat. Ana Rucner är internt utvalda att framföra bidraget, som de planerar att framföra på bosniska. Det framkom senare att även sångerskan Zuzi Zu ska medverka på scenen och nu har ytterligare en artist, rapparen Jala, tillkommit bland de som ska representera landet i Stockholm.
(Källor: eurovision.tv och esckaz.com)

Schlagerpinglan: Det verkar som att de lägger till en artist för varje gång de har något nytt att rapportera, men nu när de är uppe i Dalal & Deen feat. Ana Rucner and Jala + Zuzi Zu så är de nog nöjda. 🙂 Jag är i varje fall väldigt nöjd med att de snart ska presentera sitt bidrag, för det är ett av de som jag har lite extra höga förhoppningar på. 😀

Mer om Bosnien och Hercegovinas deltagande i ESC 2016 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Bosnien och Hercegovina i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se