Schlagerpinglan: I morgon, fredagen den 11:e mars, är det tänkt att Australien ska presentera sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2016 men redan nu kan man smyglyssna på internvalda Dami Ims låt och det verkar t.o.m. som att hela fullversionen premiärspelas nu på torsdagsmorgonen.


Torsdagen den 10:e mars

Australien Australien, Internval – Låtuppspelning:
Tid: kl. 09:30 CETPlats: “The Feed” på SBS 2 via sbs.com.au
Förutsättningar: Internvalda Dami Im ESC-2016-bidrag spelas upp
(Ni kan lyssna på ett smakprov på låten via sbs.com.au)
Mer info: Dami Im för Australien 2016!

Uppdaterat: Se videon till Australiens ESC-2016-bidrag “Sound Of Silence” med Dami Im här

Schlagerpinglan: Mer om Australiens förberedelser inför ESC 2016 samt deras senaste bidrag och resultat i tävlingen hittar ni här: “Australien i ESC 2016“.


Schlagerpinglan: Till presentationen av Australiens ESC-2016-bidrag är det tänkt att det ska bjudas på macadamianötter från Australien samt alkoholfritt australiskt bubbel, men det sparas förmodligen till kvällens genomlyssningar av bidraget. Under förutsättning att det presenteras idag, jag har fortfarande lite svårt för tidsangivelser från Australien. 😀

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Australien 2016: Inför ESC-bidrags-presentation”

 1. Mr A

  Ett annat längre klipp http://www.snappytv.com/tc/1524504/683590

 2. Johan

  Av det jag hört tycker jag det helt klart verkar kunna vara en segerkandidat, precis som fjolåret. Australien höjer kvalitén på det sättet som Storbritannien potentiellt skulle kunna göra om de brydde sig! 🙂

 3. Mr A

  https://play.spotify.com/track/2b9czDPSLTI88694CIqCy3?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open hela låten

 4. Josef

  @Schlagerpinglan: Nu tror jag inte Dami Im ska kunna rubba Lazarevs aspirans på ESC-tronen, men VARFÖR kan inte Storbritannien vara lika seriösa som Australien och skicka något av kvalité som “Sound of silence”??

  Youtube klipp med bra ljud: https://www.youtube.com/watch?v=Mpt54kjWRpI&list=PLjfS0ZwufavxeLAXwBelghN1PxZzOmnHg

 5. Schlagerpinglan

  Jag tackar för alla klipp, de underlättar. 🙂

  @Josef, Ja det var ett överraskande starkt bidrag som Australien skickar, jag gillade det direkt. Roligt för Australien… men frågan är om det inte är lite FÖR bra med tanke på att jag gärna ser ett annat land som vinnare.

 6. Josef

  Min känsla är att Ryssland kommer bjuda på show som får mycket annat att blekna. Dessutom om jag är lite cynisk så vet vi att Ryssarna får väldigt höga poäng från östra blocket och kommer även att få 7:or och 8:or från väst vilket kommer räcka långt.

  Oddset på Australien gick från 15 till 6 mitt på dagen men har nu hamnat på 12 där Lazarev har 4.8 (bara sverige ligger före på c:a 3.5) Men den här “Frans-hypen” kommer att lägga sig tror jag. 🙂

 7. Schlagerpinglan

  @Josef, Mmm… det verkar som att folk har glömt bort att Sverige ALLTID ligger bra på oddslistorna, vad vi än ställer upp med. Visst stämde oddsen när Måns och Loreen vann, men alla de andra gångerna så var de ju trots allt fel.

 8. Josef

  Här är officiellt videoklipp: https://www.youtube.com/watch?v=2EG_Jtw4OyU 🙂

  Ja precis, Sverige är lite av ett “Eurovisions Barcelona”! 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se