Schlagerpinglan: I dag, lördagen den 12:e mars, var det tänkt att Frankrike skulle presentera sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2016, men då det redan är känt att internvalet föll på Amir och hans låt “J’ai cherché” så är lite av spänningsmomentet borta. Här är i alla fall vad som gäller:


Lördagen den 12:e mars

Frankrike Frankrike, Liveframträdande:
Tid: kl. 21:00 CETPlats: ?
Förutsättningar: Internvalda Amir ska framföra “J’ai cherché” live
(Ni kan se den officiella videon till Frankrikes ESC-2016-bidrag här)

Schlagerpinglan: Då vi redan hört det franska bidraget och sett den officiella videon så är detta knappast någon regelrätt presentation. Eftersom jag ännu inte skrivit om det franska bidraget så kommer jag dock att se det som ett sådant i alla fall och det obligatoriska inlägget om Frankrikes ESC-2016-bidrag kommer efter presentationen. 🙂 Mer om Frankrikes förberedelser inför ESC 2016 samt deras senaste bidrag och resultat i tävlingen hittar ni här: “Frankrike i ESC 2016“.


Schlagerpinglan: Då de franska tilltuggen dukades fram redan vid video-presentationen så får jag nöja mig med ovanstående foton till den riktiga presentationen: fransk camembert, franska baguetter och ett alkoholfritt bubbel från Frankrike som avnjöts tillsammans med lite paprika och vindruvor. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se