Armenien När TV-bolaget AMPTV den 2:a mars presenterade “LoveWave“, det internvalda bidrag som Iveta Mukuchyan kommer att representera Armenien med i Eurovision Song Contest 2016, så gjorde de det i form av den officiella videon. Nu har även en text-video till låten släppts, se länkar nedan:

Lyssna på Armeniens bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “LoveWave” Iveta Mukuchyan
Länkar: officiell videotext-videotext
Låtskrivare: Lilith Navasardyan, Levon Navasardyan, Iveta Mukuchyan,
Stephanie Crutchfield

Schlagerpinglan: När jag sammanställde min topp-43-lista så hamnade Armenien på plats 32, vilket jag egentligen tycker är alltför långt ner på listan. Anledningen är helt enkelt att jag hittar så många bra och halvbra låtar i årets tävling att de som är i början av sin klättring på listan hamnar orättvist långt ner.

Sedan en tid tillbaka så har jag dock börjat bli allt mer intresserad av “LoveWave” och tror att en slutlig mittenplacering på min lista är mer rimlig, men det mesta hänger ju på hur live-versionen blir. Än har jag inte hittat någon sådan men ser fram emot den då jag kan tänka mig att låten tjänar på att framföras live, under förutsättning att sångerskan klarar av uppgiften naturligtvis. 🙂

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Armenien i ESC 2016” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se