ESC 2016 I dag avslöjades det att Justin Timberlake kommer att gästa finalen av Eurovision Song Contest 2016 där han kommer att premiär-framföra sin nya singel ”Can’t Stop The Feeling!”.

Låten är skriven och producerad av de svenska låtskrivarna Max Martin och Shellback samt Justin Timberlake själv. (Källor: eurovision.tv och svt.se)

Schlagerpinglan: Detta var ju sannerligen en maffig nyhet. Gästartister hör inte till vanligheterna i Eurovision Song Contest och verkligen inte av denna dignitet. Vissa verkar vara rädda för att Justin ska stjäla fokus från de tävlande artisterna men jag tror tvärtom att han hjälper till att sprida lite extra stjärnglans på tillställningen.

Hur som helst så tycker jag att det är roligt när de rör om i grytan och bjuder på lite oväntade saker. Nu ser jag (om möjligt) fram emot finalen ännu mer. Detta kan bli väldigt intressant. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Eurovision 2016: Justin Timberlake gästar finalen”

 1. Daniela

  Har läst lite på bl a FB, folk är arga på att Justin uppträder, massa negativa åsikter! Själv har jag inga, förutom att jag inte alls blir förvånad.

 2. Schlagerpinglan

  @Daniela, Oroliga för att han stjäl showen kan jag ha lite förståelse för om “folk” kanske är, men arga? Varför?

 3. Daniela

  @schlagerpinglan: inte vet jag varför men jag fick det intrycket att de ” lät” arga, någon skrev något om att detta inte skulle förvandlas till en MTV tävling… Det var många negativa kommentarer … Jag har inga åsikter om detta och blev förvånad över den allmäna inställningen! Aa, nu kommer jag ihåg en annan kommentar, att de borde ha bjudit in en artist som hade en direkt koppling till ESC, de flesta tyckte inte om att US involveras i vår Europeiska musiktävling! Det är det jag minns just nu, men om du har FB har du kanske också fått samma posting, jag vet inte! Som sagt, jag har inga åsikter om detta så länge det blir en bra show gör mig inget! Jag jobbar inte i musik branschen och vet inte så mycket detaljer om de organisatoriska delarna! Kan säga att jag haft hela tiden på känn att ESC kommer att ta andra former än vi är ” vana” med, det är i tingens natur att saker och ting förändras!

 4. Schlagerpinglan

  @Daniela, Tackar för svaret. OK, de reaktionerna kan man kanske förstå, även om jag precis som du ser det som något positivt att de vågar utveckla tävlingen och testa något nytt.

 5. Danne

  Jag tycker det är konstigt att han ska sjunga i en av mellanakterna. Sverige borde marknadsföra svenska artister när tävlingen nu arrangeras i Sverige.

 6. Kerstin

  Jag personligen tycker det här är helt amazing att Timberlake ska gästa ESC. Det sätter verkligen guldkant på hela tillställningen. Det är ju svenskar som ligger bakom låten så det tycker jag visar hur bra Sverige är på musik då världsstjärnor vänder sig till svenska låtskrivare. Det här retar gallfeber på alla dom som inte tycker ESC är fint nog så låt dom vara sura.

 7. Alex

  Låtskrivarna är svenska! Där är kopplingen. Max Martin och Shellback. Där är kopplingen. Fattar inte vrf människor blev hysteriskt arga!?

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se