O’G3NE för Nederländerna 2017!

2016-10-29 (lördag)

NederländernaTV-bolaget AVROTROS avslöjade i dag, lördagen den 29:e oktober, sitt internval inför Eurovision Song Contest 2017 och det visade sig mycket riktigt vara tjejgruppen O’G3NE som kommer att få representera Nederländerna i Kiev.

O’G3NE, som består utav systrarna Lisa, Amy och Shelley Vol, representerade Nederländerna i Junior Eurovision Song Contest 2007 och vann The Voice of Holland 2014. Någon information om gruppens ESC-bidrag har ännu ej lämnats. (Källor: esctoday.com och eurovision.tv)


O’G3NE (Nederländernas ESC-2017-artister – OBS! ej ESC-bidraget)

Länkar till smakprov på låtar med O’G3NE:
Wings To Fly“, O’G3NE (officiell video)
Magic“, O’G3NE (The voice of Holland 2014-finalen)
Adem in, Adem uit“, Lisa, Amy & Shelly (11:a i JESC 2007)

Schlagerpinglan: Precis som jag skrev på bloggen i förra månaden, när ryktena om O’G3NE surrade, så har jag inget emot att TV-bolaget väljer dem. Jag vet inte mycket om de tre systrarna men har ett stort förtroende för TV-bolagets förmåga att göra internval. Därför väntar jag med min reaktion tills jag får höra det slutliga tävlingsbidraget. 🙂

Mer information om O’G3NE hittar ni, som vanligt, på wikipedia.

Mer om Nederländernas förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se