Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Nedräkning till Melodifestivalen 2017! – Plats 20 av 25:


Human Frontier” – NEO (Andra Chansen i MF 2010)

Schlagerpinglan: I Melodifestivalen 2010 så var det inte mycket som gick “min” väg och så här i efterhand så var väl Neo:s finalmiss en mindre parentes i sammanhanget. Jag tycker likväl att detta bidrag förtjänade mer än en Andra Chans, speciellt ett år då det, enligt mig, inte fanns så överdrivet många starka konkurrenter.

Man kan dock vända på resonemanget och vara tacksam över att så pass många olika smakriktningar får utrymme i uttagningen och då blir det genast roligare. Jag “fick” ju trots allt en låt som spelats flitigt och som givit mig mycket glädje under många år. 😀

Se hela topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till ““Human Frontier” – NEO (MF 2010)”

  1. Adri

    Nej, detta är inget för mig. Det känns som något jag “borde” gilla. Känns lite MIKA men mer poppigt. Låter bra ju.

    Men trots det så känner jag mig ändå väldigt ok med att jag har glömt bort denna när jag lyssnar igenom den. Någonting som stör mig enormt i denna låt. Framträdandet var ingenting för mig heller.

  2. Lukas

    Den här gillade jag i och för sig, det här känns som en sorts låt man inte hör mycket av nuförtiden och det är ett plus i kanten. Och NEO tyckte jag gjorde ett bra framträdande, det enda jag störde mig på var att han falsettade lite väl mycket. Det här är nog första låten av de som du tog upp som jag kategoriserar som: bra. Vilket motsvarar en fyra på en femgradig skala.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se