Sverige I dag, måndagen den 30:e januari, släpps den nya versionen av Melodifestivalens officiella app där de inte bara utlovar förbättringar utan en hel del intressanta nyheter.

Precis som tidigare år så kan man hjärtrösta gratis upp till fem gånger på varje bidrag, tippa resultatet, se hur andra röstar och hålla koll på resultat och startfält. Nytt för i år är att de även erbjuder nyheter, i form av artiklar och klipp, och recaps, där deltävlingarnas höjdpunkter sammanfattas. Dessutom kommer de att länka till andra som skriver spännande artiklar om Melodifestivalen.

Appen, som heter Melodifestivalen, går att ladda ner från appbutikerna Windows Phone store, Google Play och App Store. Har ni redan appen installerad så räcker det att ni uppdaterar den. Mer information, vanliga frågor och svar, villkor för appen m.m. hittar ni på svt.se. (Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Appen går in på sitt tredje år och nu borde de flesta barnsjukdomar vara kurerade och därmed bör den kunna fungera som en riktigt bra röstningsapparat under lördagarna och intressant informationskälla under resten av tiden. Förhoppingsvis fungerar allt som det är tänkt för rent teoretiskt så låter det ju riktigt intressant. 🙂

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Sverige i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se