Martina Bárta för Tjeckien 2017!

2017-02-16 (torsdag)

Tjeckien TV-bolaget ČT bekräftade i dag, torsdagen den 16:e februari, det som det tyska jazzbandet “4 To The Bar” avslöjade redan i går: att deras sångerska Martina Bárta kommer att få representera Tjeckien i Eurovision Song Contest 2017.

Planen var att både presentationen av internvalda Martina och hennes bidrag, som spelas in för tillfället och uppges vara på engelska, skulle ske i mars men ganska ofta har det visat sig vara svårt att få alla inblandade att hålla tyst, vilket många ESC-fans tackar för. (Källor: esctoday.com och eurovoix.com)

Uppdaterat: Låten Martina kommer att tävla med i Kiev heter “My Turn“. Lyssna på ett litet smakprov här.

Smakprov på låt med Martina Bárta:

I’m gonna live till I die” – Martina Barta & her Jazz Orchestra
(Tjeckiens ESC-2017-artist – EJ ESC-bidrag!)

Schlagerpinglan: Av klippet ovan att döma så verkar Martina Bárta vara ett bra val, även om jag själv hoppades på en annan Bárta, d.v.s. Václav Noid Bárta (“Hope Never Dies“ 2015). Dessutom så kan jag inte påstå att jag är överdrivet förtjust i jazz men variation förnöjer ju så jag inväntar bidraget med spänning. 🙂

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Martina Bárta för Tjeckien 2017!”

  1. Johanna

    Jag hoppas så på en jazz-låt men är ju inte säkert att dte blir jazz bara för hon är en jazz-sångerska. Gabriela förra året är ju en rock-tjej och hennes låt var ju inte vidare rockig…

  2. Micke

    Jag ligger väl mitt emellan er tjejer när det gäller jazzsmak tror jag. Soft jazz älskar jag men “bullrigare” jazz har jag väldigt svårt för. Är dock på Johannas sida i hennes önskan om jazzlåt. Ju fler stilar i ESC desto bättre

  3. Micke

    Hoppas att de får till ett bra bidrag med en bra låt. Artisten kommer definitivt att stå upp för att göra det bästa av det i alla fall. Härligt att se äkta artister som har DET

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se