Cyperns Eurovision-bidrag 2017

2017-03-02 (torsdag)

CypernRedan den 21:a oktober presenterade TV-bolaget CyBC, som första land, sin internvalda artist. Det dröjde dock tills i går, onsdagen den 1:a mars, innan de släppte det bidrag som Hovig kommer att representera Cypern med i Eurovision Song Contest 2017, se videoklippet nedan.

Lyssna på Cyperns bidrag till Eurovision Song Contest 2017 här:

“Gravity”, Hovig officiell video
(text & musik: Thomas G:son)

Schlagerpinglan: Då förra årets Cypern-bidrag av Thomas G:son, “Alter Ego” med Minus One, tillhörde mina absoluta favoriter, och blixten sällan slår ner på samma ställe två gånger, så har jag försökt att hålla nere förväntningarna på årets cypriotiska G:son-låt, vilket visade sig vara ett smart drag. 🙂

Gravity” är ingen “Alter Ego” men den är så pass härligt släpig att jag, även om jag för tillfället endast ger den ett OK, känner att att den mycket väl kan hamna bland mina reserv-favoriter i maj. Ett lovande bidrag som jag hoppas visar sig vara en rejäl “växare”. 🙂

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2017 (inkl. deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Cypern i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Cyperns Eurovision-bidrag 2017”

 1. Marcus

  Fortsätter det komma såna här låtar återfinns snart Italien på övre hälften på min lista. Det säger nog det mesta om vad jag tycker…

 2. Adri

  Detta är ett sånt bidrag som alltid finns med varje år för mig.

  Dvs: det är bra på alla håll, men sticker inte ut nånstans och jag har redan börjat glömma bort att låten ens existerar.

  Så låten kommer tyvärr få lägre bedömningar av mig än vad den “egentligen” förtjänar.

  Just nu befinner den sig på tiondeplats 🙂

 3. Daniela

  Jag tycker att det är så sorgligt att ett land som Cypern – ett land med massa musikalisktradition i sina kulturella rötter, en tradition där de lika gärna skulle kunna få flödder av inspiration – så väljer de i stället en horribel … grej bara för att den är made av G-son. Usch, så gräsligt!!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se