Israels Eurovision-bidrag 2017

2017-03-09 (torsdag)

Israel TV-bolaget IBA utsåg den artist som får representera Israel i Eurovision Song Contest 2017 genom finalen av “Rising Star” den 13:e februari. Tävlingsbidraget “I Feel Alive” valdes sedan ut internt och presenterades idag, den 9:e mars, i form av dess officiella video, se nedan:

Lyssna på Israels bidrag till Eurovision Song Contest 2017 här:

“I Feel Alive”, Imri Ziv officiell video (text & musik: Dolev Ram & Penn Hazut)

Schlagerpinglan: Årets israeliska bidrag är lättsmält, glatt och dansvänligt, vilket i de flesta fall är en garanti för att det ska gå hem hos mig och så var fallet även denna gång. Det är kanske inte uppe i nivå med “Golden Boy“, då Nadav Guedjs tillförde det där lilla extra, men om det bara visar sig fungera live så hoppas jag att en finalplats kan vara inom räckhåll för Imri. 🙂

(De flesta klipp med videon till Israels ESC-2017-bidrag verkar bli blockade efterhand. Så fort den läggs ut på den officiella ESC-sidans youtube-kanal, där den förhoppningsvis får vara kvar, så uppdaterar jag länkarna.)

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2017 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Israel i ESC 2017” medan de 43 tävlande bidragen i ESC 2017 (i den mån de presenterats) finns samlade på två olika sidor: indelade efter semifinaler/final och i kronologisk ordning.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se