Tjeckien TV-bolaget ČT presenterade Tjeckiens internvalda bidrag i Eurovision Song Contest 2017 den 7:e mars i form av studioversionen av “My Turn“. Lite senare dök även ett klipp upp där Martina Bárta framför bidraget live samt låtens officiella video, se nedan:

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “My Turn”, Martina Bárta
Länkar: officiell videostudioversionlive-framträdande
Låtskrivare: DWB / Kyler Niko

Schlagerpinglan: Här har vi ett av årets många bidrag som jag skulle vilja placera strax under den absoluta toppen. Texten, stämningen, melodislingorna, Martinas röst, ja i princip allt i låten, träffar helt rätt och gör det hela till ett urmysigt bidrag som jag har svårt att sluta lyssna på när jag väl har börjat. Förhoppningsvis är det tillräckligt många andra som tycker detsamma så att det blir en finalplats för Tjeckien även i år. 🙂

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Tjeckiens “My Turn” (Martina Bárta): Officiell video & live-version”

  1. Johanna

    Jag ÄLSKAR denna och trots att jag hade hoppats på ännu mera jazz är den min tvåa på rankingen nu när Frankrike förstörde sin låt. Hoppas inte för mycket vad gäller resultat men vet iaf vart några av mina röster i semi 1 kommer att gå.

  2. Kerstin

    Nja, för mig är Tjeckiens bidrag i år lite för seg och tråkig. Absolut inte dålig men jag berörs inte alls tyvärr. Tror Tjeckien får det svårt att ta sig till final i år.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se