RumanienTV-bolaget TVR valde ut Rumäniens bidrag i Eurovision Song Contest 2017 genom den nationella uttagningen “Selecţia Naţională 2017“. Vinnarlåten “Yodel It!“ med Ilinca ft. Alex Florea finns nu i en remix gjord av LEDZ, se nedan.


Yodel It! – LEDZ Remix“, Ilinca & Alex Florea

Lyssna på Rumäniens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Yodel It!“, Ilinca ft. Alex Florea
Länkar: final-framträdande / officiell videosemifinal-framträdande
audition-framträdandeLEDZ Remix
Låtskrivare: Mihai Alexandru, Alexandra Niculae

Schlagerpinglan:Yodel It!“ tillhör en av mina absoluta favoriter bland de tävlande bidragen i Kiev, vilket plats 3 på min topp-43-listan tydligt skvallarar om. 🙂 Trots att jag gillar originalversionen så hindrar det tydligen inte mig från att även uppskatta ovanstående remix. Perfekt till framtida ESC-uppladdningar, träningspass eller när man bara vill lyssna på något humörhöjande. 🙂

Mer om Rumäniens förberedelser inför ESC 2017 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Rumänien i ESC 2017“ medan de 43 tävlande bidragen i ESC 2017 finns samlade på två olika sidor: indelade efter semifinaler/final och i kronologisk ordning.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Rumänien 2017: LEDZ Remix av “Yodel It!” (Ilinca & Alex Florea)”

  1. Micke

    No way Jose det är allt jag behöver säga 🙂

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, Efter din hyllning till rockmusiken så misstänkte jag nästan det. 😉

  3. Micke

    Och jag misstänkte nästan att du misstänkte det 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se