Slovenien Den 24:e februari avgjordes finalen av “EMA 2017“, den nationella uttagning som utsåg TV-bolaget RTVSLO:s och Sloveniens bidrag i Eurovision Song Contest 2017. I går presenterades den officiella videon med den slutliga versionen av Omar Nabers vinnarlåt “On My Way“, se nedan.

Lyssna på Sloveniens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “On My Way”, Omar Naber
Länkar: officiell videofinal-framträdandetext
live i Londonsemifinal-framträdandestudioversion
Låtskrivare: Omar Naber

Schlagerpinglan: Jag tycker att det är roligt att återse Omar Naber i tävlingen och hoppas att det går bra för honom i Kiev. Ett steg på vägen hade varit att presentera en riktigt uppseendeväckande video som kunde locka till de extralyssningar som bidraget behöver för att få fler att falla för låten. Nu blev det i stället en video som jag vid en första anblick inte tycker tillför något alls och som jag inte ens förstår meningen med, men det kanske visar sig med tiden. 🙂

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Officiell video till Sloveniens “On My Way” (Omar Naber)”

 1. Kerstin

  I den här versionen så har dom lyckats förstöra allt som jag gillade med låten, synd.

 2. Micke

  Kan någon förklara för mig vad syftet med den här videon. Är tanken att hedra människor som lider av olika sorts spasmer eller kanske mer efter vår grymma tid, att håna dessa?

  Skulle vilja se in i hjärnan på den som kom på tanken med den här videon och om möjligt försöka förstå hur en sån hjärna fungerar.

 3. Adri

  Detta är inte årets sämsta låt, om än inte långt därifrån. Men det är ganska ohotat den mest menlösa låten som deltar i år.

  Såklart finns det en liten grupp som har denna runt toppen, men jag tror inte jag överdriver om jag säger att majoriteten inte skulle klaga, eller rättare sagt inte ens märka, om denna låten försvann.

 4. Johanna

  Trots att den är långt ifrån min topp tycker jag att den är värd en tiondeplats i semi 1 (jag är medveten om att flera låtar jag gillar sämre kommer knipa finalplatser istället men det är väldigt synd) (nej jag kollade inte på videon utan skriver enbart vad jag tycker om låten)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se