Bulgarien Efter många om och men* så verkar det som att TV-bolaget BNT slutligen har bekräftat att Bulgarien kommer att delta i Eurovision Song Contest 2018 i Lissabon, Portugal.

*Den första bekräftelsen drogs tillbaka p.g.a. nyval av BNT-generaldirektör och styrelse och när den slutliga bekräftelsen kom via två Twitter-meddelanden så raderades de ganska omgående. Wiwibloggs.com uppger dock att de varit i kontakt med BNT därefter och att de intygat att Bulgarien är redo för ESC 2018. (Källa: wiwibloggs.com)

Schlagerpinglan: Som jag tidigare påpekat så tycker jag att det är riktigt roligt att se att även Bulgarien kan placera sig högt upp på resultatlistan, vilket länge såg ut att vara en omöjlighet oavsett hur bra bidrag de än skickade.

Efter en 4:e-plats (2016) och en 2:a-plats (2017) i finalen så ska det bli intressant att se om de kan lyckas lika bra eller kanske t.o.m. snäppet bättre i Portugal. Kanske en tredje gången gillt och ESC i Sofia 2019? Inte mig emot, förutsatt att ingen annan råkar skicka något ännu bättre. 😀

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2018“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se