ESC2018 Schlagerpinglan: I kväll, lördagen den 13:e oktober, kommer resultatet av OGAE-fanklubbarnas omröstning “Second Chance Contest 2018“ att presenteras i en förinspelad show från Eskilstuna, Sverige.

Sveriges bidrag i OGAE Second Chance Contest 2018:

My Turn“, John Lundvik (3:a i Melodifestivalen 2018)

Lördagen den 13:e oktober

ESC2018 OGAE Second Chance Contest 2018 – Resultatshow:
Tid: kl. 20:00 CESTPlats: Melodifestivalklubben OGAE Sweden på youtube
Förutsättningar: OGAE-fanklubbarna har röstat på sina favoriter av de 27 bidrag som valts ut bland de som tävlat i olika länders ESC 2018-uttagningar men ej vunnit och nu är det dags att presentera resultatet.
Mer info om showen: Inför resultatshowen av “OGAE Second Chance Contest 2018”
Lyssna på bidragen: Tävlingsbidragen i OGAE Second Chance Contest 2018

Schlagerpinglan: Då vi befinner oss i en rejäl lågsäsong vad gäller ESC-shower (visst bjuder både Spanien och Malta på sina talangshower varje vecka, men det är inte riktigt samma sak) så ser i alla fall jag fram emot en show där det kan förväntas både Eurovision-känsla och poänggivning till “nästan-Eurovision”-bidrag. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se