Norge Redan den 31:a januari 2018 meddelade TV-bolaget NRK att de börjar ta emot bidrag till “Melodi Grand Prix 2019“, Norges nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2019. Deadline är satt till den 9:e september.

Precis som tidigare år så uppmuntrar de främst inhemska låtskrivare men även utländska låtskrivare är välkomna att skicka in sina låtar till den norska Eurovision-uttagningen. Reglerna för MGP 2019 samt anmälningsformulär hittar ni på nrk.no/mgp både på norska och engelska. (Källa: nrk.no)

Schlagerpinglan: Detta är egentligen bara en liten parentes som riktar sig till eventuella låtskrivare som vill vara ute i god tid. Personligen ligger allt mitt fokus för tillfället vid den norska “MGP 2018”-finalen som ska avgöras den 10:e mars och vars startfält ni kan lyssna på här: “Lyssna på “MGP 2018”-bidragen“. 😀

Relaterad information: Den 8:e februari är sista dagen som Makedonien tar emot bidrag till sitt 2018-internval. Hela sammanställningen av länder som tar emot bidrag till årets ESC-uttagningar just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2018“. (Även “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2019“ har börjat att fyllas på så smått.)

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se