SanMarino Lördagen den 3:e mars kommer San Marino att välja ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2018 och det kommer att ske genom finalen av “1in360” där elva artister tävlar.

Efter två inledande program, där en jury utsåg ett bidrag till vardera artist, så har studioversionerna av (tio av de elva) finallåtarna presenterats, se länkar nedan. En förändring är att Irol inte längre är med i Jessikas bidrag utan har ersatts av Jenifer Brening.

Ett av de tävlande bidragen i San Marinos nationella ESC 2018-uttagning:

Sorry“, Irol (feat. Sebastian Schmidt)

De tävlande artisterna och bidragen i San Marinos ESC-2018-uttagning:

Final – 3:e mars:
Sara de Blue (Österrike) Out of the Twilight
Jenifer Brening (Tyskland) Until the morning light
Giovanni Montalbano (Italien) Per quello che mi dai
Franklin (Malta) Stay
Camilla (Norge) Yo no soy tu chica
Sebastian Schmidt (Tyskland) Stay
Tinashe (Zimbabwe) Free yourself
Judah (Israel) Stay
Jessika (feat. Jenifer Brening) (Malta) Who we are
Irol (feat. Sebastian Schmidt) (San Marino) Sorry
Emma (Finland) Diamonds

Schlagerpinglan: Efter att alla artisterna fått vars en låt så gillade jag “Sorry” med Irol bäst men nu tror jag att jag börjar att luta mer åt “Stay” med Sebastian Schmidt. Vi får väl se om det hinner svänga ytterligare innan det är dags för finalen på lördag. 🙂

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “San Marino i ESC 2018“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2018 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2018-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “San Marino 2018: Lyssna på finalversionerna av “1in360”-bidragen”

 1. Adri

  Här finns tre godtagbara vinnare för min del, och en mardröm.

  Vi börjar med det positiva, nämligen de tre jag kan se mig själv bli lite glad om de vinner 🙂

  • Yo no soy tu chica (Som många påminner om i Youtube-kommentarerna så är detta egentligen bara en jäkligt B version av ”New rules”. Men jag älskar ”New rules”, den fanns på min topp 5 över mest lyssnade låtar på Spotify ifjol, så en B version av den låten är fortfarande grymmare än det mesta annat i sammanhanget 🙂 )

  • Who we are (Inget fan av vare sig Jessika eller Jenifer, men låten är grym 🙂 lite billig dock)

  • Out of the twilight

  Och så mardrömmen då? Ja, ni kan nog gissa!

  • Stay (med Franklin då. För jag vill inte behöva höra Franklins röst. Den är fruktansvärd.)

 2. Micke

  Jädrar så svårt jag har för det här. Allt detta är allt det som inte är själen i ESC för mig. Nu har ju någon ärthjärna tänkt ut detta och fått det godkänt så då måste jag ju tyvärr finna mig i det, om än motvilligt. Har verkligen, verkligen försökt stålsätta mig själv och ta det som det är och lyssna helt nollställd. Finns det då något bra där? Där finns nio bidrag som ger mig absolut ingenting, ett bidrag där jag är helt överens med Adri om “vad som helst bara inte den vinner”. Sedan finns det ett bidrag som visserligen inte är något kanonbidrag men det får mig på jädrigt gott humör. Älskar reggae. Kan man bli annat än på gott humör av det. När man nu ändå släpper på alla gränser kan man ju dra det till sin spets och släppa in Zimbabwe i detta. Go for it Tinashe Makura du är outstanding bäst i detta startfältet. Aldrig fel att bli på gott humör.

 3. Micke

  Jag ändrar mig angående det jag sa om Tinashe. Kan inte sluta lyssna. Helt underbart. Inte bara ett bli på gott humör 🙂 Jädrar va kul om Reggae kunde komma med i maj månad 🙂 I JUST LOVE REGGAE

 4. Isabell

  @pinglan Jag fattar inte varför det står Österrike, Tyskland, Norge, Zimbabwe…osv. efter de olika bidragen från San Marino!!??

 5. Micke

  Har också en fråga till dig pinglan men av helt annat sort. Skulle vilja veta vad du tycker om “Free yourself”, Tinashe? Märkligt på ett sätt då det blir bättre live än i studioversion. Inte alltför vanligt 🙂 Det som jag är mest glad för av allt i år är att det är inte ett hopkok av låtar i samma genre. Det är faktiskt äntligen större spridning i år och än mer spridning hoppas jag på nu till helgen. Varför inte skicka den här reggaelåten från San Marino och och sen kan ju Estland se till att skicka La Forza så blir det än mer spridning. Härligt 🙂

 6. Schlagerpinglan

  @Isabell, När de sökte efter intresserade artister till uttagningen så var det främst utländska artister som anmälde sig så landsnamnen är helt enkelt från vilket land artisterna kommer från.

 7. Schlagerpinglan

  @Micke, “Free yourself” tillhör ju en genre som inte är överrepresenterad i ESC – så därför kan jag ärligt säga att jag tycker att det är roligt att få höra lite “nya” tongångar. 🙂 Med det sagt så måste jag dock erkänna att jag inte alls är något större fan av reggaemusik utan detta ger mig samma känslor som vilken låt som helst av Bob Marley m.fl.. Visst gillar jag svängig, medryckande musik men det är något med just denna musikstil som direkt stryker mig mothårs och därför är “Free Yourself” en av de jag hoppas minst på i San Marinos uttagning.

 8. Micke

  Oh Pinglan så mycket du går miste om. Jag älskar Reggae 🙂 Vi går aldrig ifrån någon av våra konserter utan att haft med nån reggae. Humörhöjare av stora mått. Men så är det min vän alla kan inte gilla allt 🙂 Nu är inte detta någon jättehit av reggae men det är så gott att höra reggae även här

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se