Schlagerpinglan: Jag är inte den som gärna tutar mitt eget horn, men efter att ha satt morgonkaffet i halsen så får jag nog köra en liten trudelutt. 😀

I dag påstår nämligen en annan “fristående webbsajt om Melodifestivalen och Eurovision Song Contest” att deras sida är “utan större konkurrens landets populäraste fansajt“, nämner namnet på bl.a. min blogg och använder statistik från Twitter (som jag endast använder lite sporadiskt) för att försöka bevisa sin sak så måste jag göra ett litet inlägg så att de inte får stå oemotsagda.

Sidan i fråga uppger att de fram till augusti i år har 133 687 unika besökare, vilket visserligen är en enorm ökning för deras sida, men när jag själv ser att jag (fram till i augusti i år) har över 150 000 unika besökare så kan jag bara inte vara tyst. Det är ingen siffra jag vill skryta med då jag hade betydligt fler åren innan jag drog ner på bloggandet, men jag uppskattar inte att figurera i ett missledande inlägg.

Grattis till er stora ökning och att ni är stora på Twitter, men om det betyder så mycket för er att vara störst så ska ni kanske vänta med att meddela det tills ni verkligen är det. 😉

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Sveriges största Melodifestivalen / Eurovision Song Contest-sida?”

 1. Micke

  Hoppas du inte blir irriterad nu Pinglan men spelar det nån roll egentligen? Har full förståelse för det du skriver. Är 100% bakom det men för en som jag som varit på bloggar, haft egna bloggar mm så vet jag att sånt aldrig kommer att ta slut. Äkthet, eget ansvar, ärlighet, respekt är fyra av många saker som är totalt på utdöende. Detta byggs på än mer på nätet där i synnerhet hat frodas.

  Du har en blogg min vän, en fullständigt suverän blogg. Jag vet att den är helt överlägsen alla liknande på nätet. Så gör även andra. När det då dyker upp andra webbsajter som den du beskriver och trycker på hur jävla bra och stora de är då säger det mig inte ett skit om hur bra det är. Däremot säger det mig att de har ett sug efter att hävda sig. Om de verkligen varit så stora som de slår sig för bröstet om så hade de överhuvudtaget inte behövt hävda något sådant. När någonting är bra så är det produkten som till slut kommer att visa det. När man måste yla om hur bra man är visar det tvärtom att de inte är det. Att de måste hävda sig.

  Du är numero uno när det gäller detta Pinglan. Nöj dig med det. Foolk kommer ständigt att yla om hur bra de är men då måste de ju backa upp det med något och det gör de inte med fabricerade siffror. Att du sedan inte bloggar lika mycket längre som du säger. Fråga dig själv varför. Är det för att du helt enkelt inte har intresset längre jag då är det ju ditt eget val och du vinner. Är det däremot för att galningar på nätet fått dig till det då är det ju de som gått segrande ur det. Om folk skulle sprida dynga eller liknande om dig så ge dem inte den uppmärksamhet de vill ha. Ignorera dem. De som känner dig och läser dig vet ändå att det bara är dynga.

  Ok hoppas du inte tog detta fel nu 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag förstår precis vad du menar och tar det inte alls på fel sätt. Jag har inte samma behov som många andra av att vara “störst” och strävar inte efter att ha den “titeln”, men när någon skriver direkta felaktigheter så reagerar jag. Man är ju inte mer än människa. 😀

 3. Adri

  Jag håller visserligen med Micke om att det spelar väl ingen roll vem som är störst. För oavsett så är din blogg/hemsida den bästa på ämnet 🙂 Utan närmre konkurrens faktiskt t.o.m 🙂 Och det kommer den fortfarande vara oavsett om den slutar vara störst eller inte 🙂

  Men samtidigt så förstår jag dig Pinglan. Rätt ska vara rätt 🙂 Tar ngn credd för att vara större än dig så ska de tas ner på jorden och rättas 🙂

 4. Micke

  Rätt ska alltid vara rätt Adri. Ibland tröttnar man dock på att försöka få egocentriker till att göra det rätta. Det var bara det jag var ute efter Adri. Annars är jag helt på samma vagn som ni är.

 5. Adri

  Micke: Jag håller väl med dig där också 🙂 Men tycker du är lite hård mot dem! Jag tror jag vet vilken den andra sidan är. Besökssiffror på diverse sidor är väl inte offentliga handlingar, så det kan ju varit så att dem genuint trott att de är populärast och använt Twitter-siffrorna för att backa upp det? 🙂

  Jag vet inte, jag känner inte grabbarna eller grabborna som driver den andra sidan i fråga, men tror inte de menade illa och menade att trycka ner andra – även om de uttryckte sig knasigt och lite mästrande faktiskt. Men jag utgår från att de helt enkelt hade fel, men trodde de hade rätt 🙂 Gissar inte att de bara ville ljuga för sin sak! 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se