Tjeckien Schlagerpinglan: I väntan på mer information om den nationella uttagning som Tjeckiens TV-bolag Česká televize planerar inför Eurovision Song Contest 2019 så kan vi ta en titt på den senaste singeln från deras ESC 2018-representant Mikolas Josef:

Mikolas Josefs första nya singel efter ESC 2018:
Låt, Artist: “Me Gusta”, Mikolas Josef
Länk: officiell musikvideo
Låtskrivare: Mikolas Josef, Sebastian Arman, Joacim Persson
(ESC-bidrag) (“Lie to me” – 6:a i finalen för Tjeckien 2018)

Schlagerpinglan: Jag tackar för tipset om låten som föll mig väldigt väl i smaken. 😀 Vanligtvis (efter att ha blivit besviken alltför många gånger på uppföljare) så håller jag mig borta från de flesta after-Eurovision-låtar, men det här ville jag inte gärna missa. Kanske är det värt att tänka om och göra ett djupdyk bland de tidigare ESC-artisternas nya alster? Vi får väl se, allt beror på hur snabbt ESC 2019-nyheterna trillar in. 😀

Relaterad information: Ni har väl inte missat att Tjeckiens ČT tar emot bidrag till sin nationella uttagning t.o.m. den 31:a oktober. Fler länder som tar emot bidrag just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Nytt från ESC-artist: “Me Gusta”, Mikolas Josef”

 1. Micke

  Med all respekt för Pinglan och hennes förtjusning för Tjeckiens bidrag 2018 så kan jag lugnt säga att jag inte delade hennes entusiasm. När det då här kom ut en ny låt med killen här så tänkte jag inte ens lyssna på den. Nu gjorde jag dock det och fick höra en av de värsta skitlåtar jag någonsin hört. Sämre dynga har jag sällan hört. Hmm! Nåt blev fel där 🙂 Jag tar om det.

  När det då här kom ut en ny låt med killen här så tänkte jag inte ens lyssna på den. Nu gjorde jag dock det och fick höra en låt som var flera klasser bättre. Synd bara att han inte tävlade med den istället.

  Nog tusan var du nära att blockera mig för gott där Pinglan 🙂 Man måste ju få skoja ibland 🙂 Nej då det var en klar förbättring faktiskt. Tyckte faktiskt ganska bra om den.

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag vet inte riktigt om du uppfattade det, men min inledande förtjusning vad gäller “Lie to me” svalnade rejält efter semifinalen så när det väl var dags att sammanfatta ESC 2018-säsongen så nådde den inte ens upp till min topp-tio. Hur som helst så blev jag överraskad över hur mycket jag gillade denna uppföljare och är väldigt nyfiken på hur väl den håller sig i längden. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se