Schlagerpinglan: Julafton närmar sig med stormsteg och då jag planerar att spendera julledigheten med familjen så tar jag en liten paus här på bloggen över julhelgen. Innan dess vill jag passa på att önska alla en god jul och hoppas att vi alla har några riktigt trevliga dagar framför oss (hur vi än väljer att spendera dem) och att vi kommer tillbaka till en ESC-säsong där de flesta valen går vår väg. 😀

Egentligen skulle jag vilja avsluta julinlägget med ett nytt julklipp för variations skull, men då jag fortfarande har samma favorit vad gäller jullåtar med Eurovision-anknytning så får det bli en favorit-i-repris-julhälsning:


Hey Ho“, Freddy Kalas (2:a i Norges MGP 2016 med “Feel Da Rush“)

God Jul på er alla! 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Schlagerpinglan önskar alla en riktigt god jul!”

 1. Mats Wältare

  God jul på dig med

 2. Mr A

  Vilken tur att du tar dig tid för familjen. Vet ju hur oroliga folk har varit för den aspekten i år.

 3. Micke

  Glatt och lite småtöntigt som allt med julen 🙂

  God jul på dig Pinglan. Ta hand om dig och de dina nu. God jul även till Adri och övriga här. Själv har jag en fantastisk december med fullt upp med spelningar. Hoppas ni har det lika bra.

  Tänker inte ens titta på vem som vann i Albanien. Fanns ett så fantastiskt bidrag med där så om den inte skulle ha vunnit så riskerar jag att dra ned mitt goda humör 🙂 Väntar med att kolla det. Tänkte dock lägga ut lite funderingar jag hade om Albanien innan jag lämnade bubblan en kortis. Ha det. Ses igen nästa år.

  MIN FAVVIS: “Ktheju tokës“, Jonida Maliqi

  (Oj så överlägsen den här är. Just nu i denna stund en dryg vecka innan jul så är det här bidraget för mig det bästa någonsin inom ESC. Den här är grym från första till sista sekund. Bara lite orolig om den håller live. Mäktig, vacker och fan vet allt. Alltså vinner inte den här då börjar jag starkt betvivla albanernas omdöme)

  DETTA ÄR ESC: “Ktheju tokës“, Jonida Maliqi

  (Det här är allt det som ESC startade som och hela grundtanken med tävlingen. Landets egen särart och utbyte av musik mm. Väldigt många idag som inte greppat det och tror att ESC handlar om hits)

  GLÄDJEPILLER: “Dua ta besoj“, Artemisa Mithi dhe Febi Shkurti

  (Kunde egentligen lika gärna vara mitt myspiller på samma sätt som Jonida lika gärna hade kunnat hamna här. Men nu blev det den här konstellationen med något så märkligt som rapliknande som Micke gillar. Blir på riktigt gott humör av det här och den växer och växer)

  MYSPILLER: “Nënë“, Mirud

  (Kan det vara någon annan? Min trea i Albanien i år efter favvisen och “Dua ta besoj”. Oerhört vackert bidrag som jag tror kan växa än mer live om killens röst håller vad den lovar. En av de tre jag tror kommer att göra upp om segern. Den här, min favvis och sedan den jag tror kommer att vinna)

  OMDÖME OM UTTAGNING: (7/10)

  (Ja, jädrar så starkt ESC börjar 2019. Finns mängder med bra och hyfsat material i Albaniens uttagning. Om de nu bara inte gör bort sig i val av vinnare)

  HUR TÄNKTE DE HÄR: Nuk ka stop“, Bruno Pollogati

  (Hur många genre kan man smälta ihop i ett bidrag utan att man portas redan innan liveframträdandet? Det här är bara sååååå……….. Det är väl egentligen den här och ett bidrag till som drar ned det i övriga så positiva omdömet om Albanien 2019)

  Magsyra: “Karma“, Dilan Reka

  (Hur ska man göra för att skapa ett bidrag som är allt det Micke tycker illa om i ESC. Här är svaret. I respekt för er som gillar detta avstår jag att gå djupare in i detta men avslutar med en frågan till Albanien. Räcker det inte nu?)

  DENNA KOMMER ATT VINNA: “Më e fortë“, Soni Malaj

  (Andas också väldigt mycket ESC precis som min vinnare men med en stor skillnad. Det här är en ganska simpel melodi men ändå helt ok. Den riktigt stinker känsla av att komma raseras totalt genom ett banalt liveframträdande med artist i pyjamasutstyrsel/pajasutstyrsel eller annat bedrövligt. Säkert också en massa malplacerade dansare. Hoppas innerligt att jag har fel både vad gäller framträdande och vinst)

 4. Micke

  Glömde visst en sak 🙂 Det jag skrev i början

  Glatt och lite småtöntigt som allt med julen

  https://www.youtube.com/watch?v=6Y8uG2HB-KY&list=RDMM6Y8uG2HB-KY&start_radio=1

 5. Nathalie

  Det samma, gud jul till dig med!

 6. Daniel

  God jul till dig Pinglan och övriga här på bloggen!

 7. Robban (ESC-Panelen)

  God fortsättning, Pinglan!

 8. Adri

  Som vanligt är jag totalt efter… men god fortsättning på er alla 🙂

  Själv är jag stressad som in i bomben, men det går över snart får jag hoppas. Under tiden hoppas jag att er jul var underbar och att det fortsätter i samma bana tiden framåt 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se