TjeckienVid en presskonferens den 28:e januari presenterade TV-bolaget Česká televize (ČT) resultatet av “Eurovision Song CZ“, den nationella uttagning där både en jury och allmänheten fått vara med att utse Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2019.

Av de åtta artister som tävlade med studioversionerna av sina bidrag så vann gruppen Lake Malawi med sin “Friend of a Friend“, som nu fått en officiell musikvideo, se nedan.

Den officiella musikvideon till “Friend of a Friend“:

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Friend of a Friend”, Lake Malawi
Länkar: officiell musikvideopreview-video“Vidbir 2019”-gästframträdande
Låtskrivare: Jan Steinsdoerfer, Maciej Mikolaj Trybulec, Albert Černý
Se även: Resultatet av “Eurovision Song CZ 2019

Schlagerpinglan: Då vi nästan lämnat uttagningsfasen av ESC-bidrag helt så uppskattar jag att vi i alla fall fortfarande har video-fasen kvar. Personligen så tycker jag att det är roligt att se fram emot videor till ens favoritbidrag medan det i andra fall inte skadar att man får en anledning att ge bidrag man inte gillar lika mycket en extra-lyssning. 🙂

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Officiell musikvideo till Tjeckiens “Friend of a Friend“ (Lake Malawi)”

 1. Adri

  Låten blev ofattbart nog bättre live. Då kan man iaf säga att Lake Malawi är kompetenta även om de inte är min typ av band. De är snarare tvärtom, en braaaaaaa bit ifrån min kopp te.

  Då till nästa problem – låten. Den är så livlös och tråkig. ”Dull” på engelska, hur översätter man det? Jag hör att där är fart och tempo men ändå så är den så fasansfullt trist och platt.

 2. Micke

  Usch. Fy, blää. Vad mer finns att säga!

 3. JOHANNA

  @adri ja den blev verkligen bättre live. Den klättrade upp 3 placeringar för mig när jag hörde den live. Fortfarande inget vidare bra låt dock…

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se