ESC 2019 OGAE Second Chance Contest 2019, en omröstning bland OGAE-fanklubbarna där de bidrag som varit med i ESC-uttagningarna inför Eurovision Song Contest 2019, men inte vunnit, får sin andra chans har avgjorts.

Tävlingen arrangerades denna gång utav OGAE Italy, efter att Annalisa vann 2018 med sitt Sanremo-bidrag “Il mondo prima di te”, och deras resultatshow kan ni se här nedan:

OGAE Second Chance Contest 2019 – resultat-presentation:

Schlagerpinglan: Hela listan med de 24 tävlingsbidragen hittar ni här. Själva resultattavlan presenterar jag för sig om en stund, för att inte fördärva för de som ev. vill uppleva spänningen med en omröstning. På återseende. 😀

Uppdaterat:Resultatet av OGAE Second Chance Contest 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se