San MarinoDen 21:a januari avslöjade TV-bolaget SMRTV att de internvalt sångaren Serhat att få representera San Marino i Eurovision Song Contest 2019 men inte förrän den 7:e mars presenterades tävlingsbidraget “Say Na Na Na“, se den tillhörande officiella musikvideon nedan:

Lyssna på San Marinos bidrag till Eurovision Song Contest 2019 här:

“Say Na Na Na”, Serhat
officiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
(text & musik: Serhat, Mary Susan Applegate)

Schlagerpinglan: En lättsmält, inte alltför allvarlig men väldigt glädjegivande, låt som är medryckande och som framförs av en artist med karisma och underbar röst… ja det skulle både kunna vara beskrivningen på San Marinos ESC 2019-bidrag och min personliga önskelista för ett ESC-bidrag i allmänhet. 😀

Kort sagt, det här är ett bidrag som passar mig perfekt och som jag nu är väldigt nyfiken på att få se slutresultatet av. Tack Serhat och lycka till San Marino. 😀

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “San Marino i ESC 2019” medan de övriga utvalda ESC 2019-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “San Marinos Eurovision-bidrag 2019”

 1. Adam

  Den här låten är över all förväntan! SÅ JÄKLA BRA! Blir helt överlycklig och vilken budget som måste sprängts av att göra den här musikvideon! Härligt Serhat, hoppas att den kan klamra sig med till en final, för det är den värd (trots att semi 1 börjar bli riktigt stark i mitt tycke!)

 2. Micke

  Sa ju det 🙂

 3. JOHANNA

  Alltså lätt San Marinos bästa låt! Jag hoppas på final för denna men som Adam skrev så ser semi 1 rätt tuff ut i nuläget. Men alltså Serhat är ju en bra sångare pch entertainer!

 4. Micke

  Är detta Makedoniens bidrag eller är det bara ännu mer jädra dyngsnack från personer som borde skaffa sig ett liv

  https://www.youtube.com/watch?v=b-aGeeb3qsg

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, Det är nog något som vi inte kan svara på förrän den officiella presentationen skett. 😉

 6. Marcus

  Jag kan började spontant hånskratta ett par sekunder in i låten och sen fortsatte det tills den tog slut. Låten är väl inte alls oäven (om än oändligt gammalmodig). Hade den här kommit för 35 är sen med en annan artist hade jag älskat den. Men Serhat? Jag kan inte ta honom och hans pratsjungande seriöst.

 7. Adri

  Den här låten är över all förväntan och San Marinos nästbästa låt i tävlingen efter ”Maybe” 🙂 Jag håller alltid extra tummar på tävlingens sorgebarn, och San Marino kan ju verkligen räknas dit. Jag tror detta har större finalchans än det mesta San Marino bjudit på.

  De ska nog inte räknas bort även om de säkerligen får det tufft.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se