Kroatien Kroatien kommer att representeras av Roko Blažević i Eurovision Song Contest 2019 där han ska tävla med bidraget “The Dream“ av bl.a. Jacques Houdek, som i sin tur representerade landet i ESC 2017 (och där fick en 13:e-plats i finalen) med låten “My friend“.

Här nedan ser ni dem båda när de tillsammans framför ett medley av sina ESC-bidrag:

“The Dream“ / “My friend“ – medley:

Roko Blažević & Jacques Houdek – The Dream/My Friend (Večernjakova Ruža 2019)
(4:01 – Mar 22, 2019 – Eurovision Croatia)

Lyssna på Kroatiens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “The Dream”, Roko
Länkar: final-framträdande
kroatisk live-framträdande: “Heroj”kroatisk keyboard-live-version: “Heroj”
Låtskrivare: Jacques Houdek, Charlie Mason, Andrea Čubrić
Se även: Resultatet av “Dora 2019

Schlagerpinglan: Ju mer jag lyssnar på “The Dream” desto bättre tycker jag att den blir. Inte för att jag tror att jag kommer att tycka lika bra om den som “My Friend” av Rokos “Croatia’s Got Talent”-mentor Jacques Houdek, men tillräckligt för att ändra mig i frågan om jag vill ha vidare Kroatien till final eller ej. 🙂

Mer om Kroatiens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Kroatien i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till ““The Dream“ / “My friend“ – medley med Roko och Jacques Houdek”

  1. Adri

    Och fy tusan… nu blev man påmind om “My Friend” – en av tidernas mest obehagliga ESC-låtar. Den låten ger mig alla fel sorters kalla kårar.

    Inte för att “The Dream” är jättebra, men den får gärna bli min ringsignal om det innebär att jag för alltid slipper “My Friend”.

    (Vilket inte säger så mycket för ingen ringer 2019 ändå, och gör dem det så har jag ljudet av – men ni fattar andemeningen av vad jag skrev).

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se