CypernTV-bolaget CyBC har ännu inte avslöjat vad de har för planer för Cypern vad gäller Eurovision Song Contest 2021. Lokala medier har däremot rapporterat att CyBC inte tänker låta sin ESC 2020-artist Sandro representera Cypern i ESC 2021.

Enligt TV Mania så lutar TV-bolaget i stället åt att välja en artist som är populär i både Grekland och Cypern eller en artist från Cypern som sin representant. Detta har dock inte blivit officiellt bekräftat. (Källa: esctoday.com)

Cyperns ESC-2020-bidrag:

Running“, Sandro

Schlagerpinglan: Även om jag egentligen tycker att det är synd om de utvalda ESC 2020-artisterna som inte får tävla i ESC så kan jag inte hjälpa att även tycka att (speciellt då 2020-bidragen anses förbrukade) det är ett nytt år och därmed inte helt fel med nya val.

När det dessutom gäller Cypern, vars bidrag jag har tyckt väldigt bra om 2016-2019 då de signerats av Thomas G:son och Alex Papaconstantinou men som inte fungerade för mig 2020, så är jag helt för att TV-bolaget gör ett nyval. Jag ser det som positivt att de inte stampar på samma ställe utan testar något nytt (och inget negativt om Sandro)… men jag ser gärna att de gör ett nytt försök till 2021. 🙂

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Cypern i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se