PolenAlicja Szemplińska, sångerskan som blev utsedd att få representera Polen i Eurovision Song Contest 2020 efter att hon vunnit talangshowen Szansa na Sukces med låten “Empires” har ännu inte fått svar på frågan om hon kommer att internväljas utav TV-bolaget TVP inför ESC 2021.

Pomponik rapporterar att TVP inte tänker avslöja sina planer för Rotterdam 2021 förrän efter JESC 2020, som hålls den 29 november i Warszawa. Dessutom spekulerats det att TV-bolaget endast tänker återvälja Alicja om hon kan presentera den “rätta låten” för tävlingen.

Intervju (på polska) med Alicja Szemplińska:

Alicja Szemplińska nie wie, czy pojedzie na Eurowizję 2021!?
(1:42 – Jul 22, 2020 – Pomponik)

I intervjun med Pomponik, se ovan, så avslöjar Alicja att hon arbetar med nytt material som hon hoppas kunna presentera för TV-bolaget. Redan nu har hon ett par låtar som hon själv tycker är perfekta för tävlingen.

På frågan om hon kan tänka sig att ställa upp i en nationell final, om TV-bolaget bestämmer sig för att arrangera en inför 2021, så säger hon sig inte kunna svara på det förrän ett sådant besked kommer. Hennes förhoppning är i stället att hon ska bli internvald inför Rotterdam 2021. (Källor: escxtra.com, eurovoix.com och wiwibloggs.com)

Schlagerpinglan: Eftersom jag personligen inte tyckte att talangshowen Szansa na Sukces var speciellt underhållande, och unnar så många ESC 2020-artister som möjligt att få chansen 2021, så håller jag tummarna för att Alicja lyckas få fram den där perfekta låten som får TV-bolaget att vilja skicka henne till Rotterdam. Lycka till. 😀

Mer om Polens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Polen i ESC 2021“.
Se även: “Polen i Eurovision Song Contest

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se