Malta I maj 2020 bekräftade TV-bolaget PBS att de internvalt sin ESC 2020-artist Destiny inför Maltas deltagande i Eurovision Song Contest 2021. Nu har de börjat att söka efter den låt hon ska tävla med i Rotterdam.

Maltas internvalda ESC 2021-artist:

Destiny (här med sitt ESC 2020-bidrag “All Of My Love“)

PBS söker potentiella ESC 2021-bidrag till Destiny:
Fr.o.m. i dag, den 26:e oktober, kan intresserade låtskrivare anmäla sitt intresse för att skriva Destinys bidrag genom att skicka ett mail till submissions@pbs.com.mt. Deadline är satt till den 30:e oktober.
PBS kommer därefter att skicka mer information angående riktlinjerna och stilen för låten.
(Källor: tvm.com.mt och eurovoix.com)

Mer om Maltas förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Malta i ESC 2021“.

Relaterad information: I dag började även Kroatien att ta emot bidrag till sin nationella uttagning Dora 2021, som ni kan läsa mer om här. Andra länder som tar emot bidrag till sina ESC-uttagningar/internval hittar ni här: “TV-bolag som tar emot ESC 2021-bidrag

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se