Azerbajdzjan Redan i mars förra året avslöjade TV-bolaget Ictimai TV att de internvalt sin ESC 2020-artist Efendi att få representera Azerbajdzjan i Eurovision Song Contest 2021 och i går började de söka efter ett passande bidrag till henne.

Fram till och med den 19:e januari kan intresserade låtskrivare skicka in sina låtar till TV-bolaget på song@eurovision.az. Hur valet sedan kommer att göras har inte avslöjats men då de samtliga deltagarår valt ut sina låtar internt så är det troligt att så även kommer att ske i år. (Källa: Ictimai TV på Twitter)

Uppdaterad: Deadline är förlängd till den 1:a februari.

Azerbajdzjans senaste ESC-bidrag:

Cleopatra“, Efendi (ESC 2020 blev inställd)

Schlagerpinglan: Efendi meddelande redan för nästan två månader sedan att de höll på att välja ut landets ESC 2021-bidrag, men tydligen har de ännu inte hittat vad de letar efter och därför beslutat sig för att söka bredare. Jag önskar team Efendi lycka till i sökandet. 🙂

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2021“.

Relaterad information: Fler länder som tar emot bidrag till sina nationella uttagningar och internval just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se