FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2021 genom den nationella finalen UMK 2021 den 20:e februari där sju artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där två bidrag nu finns att lyssna på.

En timme före midnatt släpptes den andra låten: “I Love You” med Teflon Brothers feat. Pandora, se nedan. Mer info om UMK 2021-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det andra “UMK 2021”-bidraget:

I Love You“, Teflon Brothers feat. Pandora
(Jaakko Salovaara, Axel Ehnström, Mikko Kuoppala, Heikki Kuula, Jani Tuohimaa, Anneli Magnusson)

Schlagerpinglan: Mitt första intryck av låten, medan jag fortfarande lyssnade på den, var att “I Love You” var en uppiggande och lättsmält låt med alltför enformig text. Innan jag lyssnat klart på låten så märkte jag dock att jag inte längre stördes (lika mycket) av den något repetitiva refrängen. Det ska bli intressant att se vad några lyssningar till kan göra. Så här långt den klart bästa låten, enligt min personliga smak. 🙂

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Finland i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Finland 2021: Lyssna på Teflon Brothers x Pandoras UMK 2021-låt”

 1. Pato

  Gräsligt, ett plågsamt skämt.

 2. Adri

  Det här gillar jag!

 3. Mr A

  Alltid haft svårt för rap men som helhet var det ju en svängig bit.

 4. Engsla

  Håller med Pinglans första mening här. Tyvärr kom jag inte så långt som dig i att jag inte längre störs av det repetitiva. Men det kan ju ändra sig 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se