Bulgarien Sedan tidigare vet vi att låten “Ugly Cry“, se nedan, är en av de låtar som har / hade chansen att bli Bulgariens bidrag i Eurovision Song Contest 2021. Nu vet vi mer om de övriga kandidatlåtarna:

I februari kommer internvalda VICTORIA att släppa sin första EP, som fått namnet “A little dramatic“. På den finns fem låtar som alla kommer att bli presenterade i form av text-videor på sångerskans YouTube-kanal och en av låtarna är hennes ESC 2021-bidrag. Hur valet och vinnarpresentationen går till kommer det mer info om vid ett senare tillfälle.
(Källor: VICTORIA och eurovision.tv)

Uppdaterat 2021-01-30: I februari kommer en speciell plattform att presenteras där fans kan ge sina åsikter om de fem låtarna och på så vis hjälpa Victoria och hennes team att välja ut det bästa bidraget. (Källa: eurovision.tv)

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

UGLY CRY“, VICTORIA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Schlagerpinglan:Ugly Cry” är en låt som jag fastnade för direkt så oavsett vad VICTORIA:s EP innehåller för låtar i övrigt så har hon i alla fall en låt som är bra nog för ESC. Likväl så är jag oerhört nyfiken på de övriga låtarna. Släppte de det säkra kortet först eller sparade de det bästa till sist? Snart vet vi. 😀

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Bulgarien 2021: Victorias EP innehåller ESC-bidraget”

  1. Adri

    Jag vore absolut nöjd med ”Ugly Cry” som ESC-bidrag, men jag är väldigt nyfiken på övriga kandidater 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se