Schlagerpinglan: Med jämna mellanrum tar den officiella Eurovision-sidan en titt på alla vinnarna av Eurovision Song Contest och nu är det tydligen dags igen att uppdatera vinnarlistan (och länkarna till de äldre vinnarna).

Här nedan ser ni det officiella video-klippet medan en kompletterande och uppdaterad sammanställning över alla vinnarna, inklusive värdstäder, vinnarbidrag, artister, land och vinnar-TV-bolag samt länkar till fullversionerna av deras live-framträdande i ESC finns på min nya “Alla vinnarna i Eurovision Song Contest“-sida.

Mycket nöje. 😀

Snabbrepris – Samtliga vinnare av Eurovision Song Contest (2019-1956)

All the winners of the Eurovision Song Contest (2019 – 1956)
(eurovision.tv – 22:09 – Feb 11, 2021)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se