BulgarienInternvalda VICTORIA har nu presenterat den andra av de sex låtar som uppges vara potentiella låtar för hennes deltagande i Eurovision Song Contest 2021 som Bulgariens representant.

Imaginary friend” är skriven av Victoria Georgieva, Cornelia Wiebols och Irma Eriksson Wadström och är en av de låtar som finns med på Victorias första EP “A little dramatic“.

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

imaginary friend“, VICTORIA (textvideo)

Låtsläppsschemat för Victorias potentiella ESC 2021-låtar:

20:e november ♥ “UGLY CRY (läs mer här)
14:e februari ♥ “imaginary friend
15:e februari ♥ “dive into unknown”
16:e februari ♥ “phantom pain”
17:e februari ♥ “the funeral song”
18:e februari ♥ “growing up is getting old”

Schlagerpinglan: Även om jag efter en första genomlyssning tycker att “imaginary friend” är en ganska mysig låt med intressant text så har jag svårt att se den som ett bättre alternativ än “UGLY CRY“, som var mycket mer direkt. Kanske tycker jag annorlunda efter att ha givit låten lite mer tid… men så här långt är det fördel “UGLY CRY”. 🙂

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Bulgarien 2021: Lyssna på Victorias “imaginary friend””

 1. Adri

  Två bra – riktigt bra t.o.m – låtar har presenterats! Men som du säger, det är nog fördel ”Ugly Cry” hittills! 🙂

 2. Artemisia

  Också jag tycker att “UGLY CRY” är bättre.

 3. Johanna

  Även om jag gillar “Ugly cry” mer än den här så hoppas jag på något mycket bättre för de är inte tillräckligt bra som uppföljare till den FANTASTISKA “tears getting sober”

 4. Adri

  Ska jag försöka sätta mig in i hur ett pr-team tänker så gissar jag att nån av de två sista låtarna – ”funeral song” eller ”growing up is getting old” – är tänkt representera landet. Varför bygga upp till dem annars?

  Men jag vet naturligtvis inte. När Waylon (Nederländerna 2018) körde på ett liknande system så visade sig att hans låt var låt nummer 2 som han presenterat.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se