ESC2020 Schlagerpinglan: I kväll, onsdagen den 3:e mars, fortsätter Italien sin Sanremofestival, se kortfattad info nedan:

Onsdagen den 3:e mars – ESC-show

Italien Italien: “Sanremofestivalen″ – Kväll 2:
Tid: kl. 20:30/20:40 – 01:30 CETPlats: Rai 1 och raiplay.it
Förutsättningar: 13 av de 26 bidragen framförs – alla går vidare till finalen
Startfält & Startordning: Se “Inför Sanremo 2021: Kväll 1-4
Extra-info: Se tidigare resultat: “Kväll 1
Resultat: (Presenteras i showen samt under torsdagnatten här på bloggen)

Schlagerpinglan: Förutom att önska en trevlig kväll till er som planerar att se Sanremofestivalen så passar jag även på att meddela att jag under kvällens gång kommer att publicera en del inlägg om de många internval som planeras att presenteras de närmaste dagarna. (Man måste ju ha något att göra medan man väntar på att de 13 bidragen ska presenteras under de många Sanremo-timmarna. 😉 )

Mer om Italiens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Italien i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Snabbguide: Kvällens ESC-show 2021-03-03”

 1. Engsla

  Okej. Jag vet att det kanske är lite småaktigt av mig, men jag irriterar mig lika mycket i år på att bara de kvinnliga artisterna får blombuketter… Får mig avogt inställd till hela showen. Fånigast blev det igår när det skämtades med de manliga artisterna som inte fick några blommor när deras kvinnliga partners fick dem.
  Antingen ska alla ha eller så ska ingen ha. Typ.
  Så. Nu har jag fått ur mig det. 😛

 2. Marcus

  Måtte Italien skicka Orietta i år. Jag dog lite under hennes framträdande, helt magiskt!

 3. Adri

  Jag gillade ”Amare”, men inväntar fortfarande vad Irama kan tänkas komma med! 🙂

 4. Engsla

  Jag tyckte det var fler låtar i min smak igår kväll, men några som kan växa till sig fanns ändå med ikväll också: Orietta Berti, La Rappresentatnte di Lista, Malika Ayane, Extraliscio & Davide Toffolo, Willie Peyote, Gio Evan och Irama. Av dem gillade jag Willie Peyote mest.

  Återigen var det en lång men trevlig show 🙂

 5. Schlagerpinglan

  Även andra kvällen innehöll en del riktigt bra låtar men min stora favorit här är utan tvekan Irama. 😀

 6. K2

  Jag gillar Irama och ikväll var han bäst även om det var en förinspelning från repetitionerna!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se