Australien Montaigne, den artist som internvalts att få representera Australien i Eurovision Song Contest 2021, har varit generös med uppdateringar under arbetet med att hitta sitt tävlingsbidrag men nu är hon äntligen redo att presentera den utvalda låten “Technicolour“.

Den officiella presentationen kommer att ske fredagen den 5:e mars i Australien (d.v.s. låten släpps 23:30 CET i dag, se “pre-save”-alternativ här) och på lördag så kommer Montaigne att framföra låten live för första gången, vilket livesänds klockan 08:00 CET via SBS On Demand.

Technicolour” beskrivs som en uptempo-dans-pop-låt med upplyftande text som Montaigne redan spelat upp en första gång på radiostationen Triple J samt lagt upp ett smakprov av på instagram. (Källor: eurovision.tv och wiwibloggs.com)

Australiens internvalda ESC 2021-artist:
Montaigne
Montaigne (Foto: Jess Gleeson)

Schlagerpinglan: Även om jag inte kunde låta bli att tjuvlyssna på “Technicolour” så inväntar jag den officiella presentationen innan jag gör ESC 2021-inlägget med mina inledande åsikter om det nya bidraget. Det här får endast ses som lite inför-info. På återseende. 🙂

Mer om Australiens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Australien i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se